Välkommen till Medicinska biblioteket Region Jämtland Härjedalen
❄️⛄❄️

Cover image

Öron- näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi, bok med eLabb

By: Anniko, Matti [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Liber, 2012Edition: 4 upplContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789147107766Summary: Öron-, näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi blev i sin första upplaga snabbt standardverket i grundutbildningen. I denna fjärde utgåva presenterar författarna, alla specialister, ett omarbetat och helt uppdaterat innehåll. Specialitetens alla delar belyses, och avsnitten är balanserade i förhållande till den kliniska omfattningen av varje sjukdomspanorama.Boken är avsedd för den grundläggande läkarutbildningen och början av specialistutbildningen. För alla läkare med öron-, näs- och halspatienter fungerar den som praktisk referenslitteratur, och sjuksköterskor och andra personalkategorier inom sjukvården kan med fördel använda den för fördjupning och som uppslagsbok.Denna utgåva är tryckt i genomgående fyrfärg, och nya illustrationer och fotografier har tillkommit. Boken har ett eLabb, en webbaserad tjänst med bland annat interaktiva fallbeskrivningar, frågor och studiehjälp.
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Kursbok RLU Medicinska Biblioteket Region Jämtland Härjedalen
Kursbokshylla biblioteket
RLU-kursbokssamling RLU Kursbok (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2022-02-10 80038856423
Bok Medicinska Biblioteket Region Jämtland Härjedalen
Medicinska biblioteket
Öppen samling 617 (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2021-10-21 80046311144
Kursbok RLU Medicinska Biblioteket Region Jämtland Härjedalen
Kursbokshylla biblioteket
RLU-kursbokssamling RLU Kursbok (Browse shelf (Opens below)) On hold 80045195537 1
Bok Medicinska Biblioteket Region Jämtland Härjedalen
Medicinska biblioteket
Öppen samling 617 (Browse shelf (Opens below)) Checked out 2021-10-13 80038866235
Bok Medicinska Biblioteket Region Jämtland Härjedalen
Medicinska biblioteket
Öppen samling 617 (Browse shelf (Opens below)) Available 80061171619
Total holds: 1

Öron-, näs- och halssjukdomar, huvud- och halskirurgi blev i sin första upplaga snabbt standardverket i grundutbildningen. I denna fjärde utgåva presenterar författarna, alla specialister, ett omarbetat och helt uppdaterat innehåll. Specialitetens alla delar belyses, och avsnitten är balanserade i förhållande till den kliniska omfattningen av varje sjukdomspanorama.Boken är avsedd för den grundläggande läkarutbildningen och början av specialistutbildningen. För alla läkare med öron-, näs- och halspatienter fungerar den som praktisk referenslitteratur, och sjuksköterskor och andra personalkategorier inom sjukvården kan med fördel använda den för fördjupning och som uppslagsbok.Denna utgåva är tryckt i genomgående fyrfärg, och nya illustrationer och fotografier har tillkommit. Boken har ett eLabb, en webbaserad tjänst med bland annat interaktiva fallbeskrivningar, frågor och studiehjälp.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.